mirjaminftlauderdale.reismee.nl

Valentino's verjaardag

Lieve allemaal,

Gister was het dan zover, Valentino werd 24! En dat moest ook hier in Fort Lauderdale uitgebreid gevierd worden! Zaterdagavond begon met het afscheidsfeestje van Anton, die hier net als wij stage heeft gelopen, en weer terug naar Rusland ging. Na daar een aantal drankjes gedaan te hebben was het afscheidsfeestje voorbij, maar waren wij nog niet klaar met feesten (A) En dus gingen Valentino, Mike, Maurice, Claire en ik naar de Wiskey Bar, een bar in het W hotel (naast ons Hilton hotel). Super mooie bar, super leuke muziek, dus alvast even Valentino z'n verjaardag ingeluid.

Zondag eerst samen met Valentino naar Sawgrass Mall geweest, om cadeautjes te shoppen (en natuurlijk mezelf ook niet overgeslagen haha, je moet toch profiteren van nog meer korting in een outlet mall :P) Daarna samen heerlijk uit eten geweest bij Asia Bay. Toen snel naar huis waar Mike, Maurice, Katie, Koen, Tomas, Treeske, Christian, Destiny en Stjepan langs kwamen voor een drankje. Om 12 uur met champagne geproost op z'n echte verjaardag! Aangezien veel mensen de volgende ochtend al weer heel vroeg moesten werken, bleven Mike, Maurice en Katie over en besloten we naar Club Set in Miami te gaan. Wij met de taxi erheen, en eenmaal bij Set aangekomen begint het typische Amerikaanse onderhandelen, hoeveel ga je betalen om binnen te komen. In clubs zoals deze betaal je niet gewoon entree geld, maar betaal je voor een tafel of een fles drank, of allebei. Mike wilde als cadeau een tafel met fles regelen, hoeveel ie ervoor betaalt heeft wil ik niet eens weten, aangezien ik toen we bij de tafel aankwamen niet 1, maar 2 flessen zag, en wel een 1,5 liter wodka EN champagne (A) Eenmaal binnen wordt je door een soort bodyguard naar je tafel begeleid, waar iedereen wordt weggestuurd, omdat het nu onze tafel is. Echt super cool, ik voelde me net een beroemdheid! En om de 10 minuten komt diezelfde bodyguard checked of alles nog goed gaat, en als er dan mensen gebruiken maken van jou bank en tafel, stuurt ie die ook gewoon weg haha, geweldig! De club zelfs was ook echt geweldig, zoiets kennen we in NL echt helemaal niet. Zooo groot (toen wij naar binnen wilde waren er al 700 mensen binnen!) met super veel licht effecten, versieringen, danseressen, verschillende bars en een DJ! En als iemand een echt dure fles besteld (zoals een champagne van $1000,-) wordt er een speciale muziek gedraaid en wordt het met vuurwerk naar de desbetreffende tafel gebracht, om de big spender maar extra in het zonnetje te zetten! Hilarisch haha! Ook hilarisch is alle 50+ vrouwen die met ingespoten lippen, opgepompte borsten en té geblondeerd haar als 20-jarige proberen te dansen en mannen te versieren! Zulke dingen kunnen alleen in Amerika haha! Hier echt een super feest gevierd en na een paar uur weer met de taxi terug naar Fort Lauderdale gegaan.

Gister niet veel bijzonders gedaan, heerlijk uitgeslapen, ontbeten bij IHOP (International House of Pancakes) en s'avonds met Tomas en Christian bij Maurice film gekeken. Echt een heel leuk weekend dus!

Vandaag weer aan het werk, waar het nog steeds heel goed gaat, al is het heel jammer dat er een aantal mensen weg gaan. Mijn training coach Andrea emigreert naar Panana, haar vriendje achterna. Zoals gezegd is Anton klaar met zn stage en zit hij als het goed is nu alweer is Moskou. Ook Nestor, met wie ik eerst in housekeeping samenwerkte, en die nu ook naar de front desk is gekomen, heeft zondag zn laaste dienst gedraait. Gelukkig vliegt hij pas 30 december terug naar Griekenland, dus helemaal afscheid hoeven we nog niet te nemen. En zo komt ons afscheid ook steeds dichterbij, nog maar 5 weken, en dan zit onze stage er ook op. Heel raar, kan me niet voorstellen dat ik straks gewoon klaar ben, en hopelijk ook afgestudeerd. Nu nog maar even extra genieten dus!

Liefs!

Jessica

Hee Mir!
Nog gefeliciteerd met Valentino! Grappig dat verhaal over die club waar jullie waren, inderdaad erg Amerikaans. Mooi dat het zo goed gaat met je stage en nog maar vijf weken, dat gaat snel! Wel leuk dat je nog met kerst en oud & nieuw er bent.
Succes nog de laatste periode!

Liefs, Jess

Malou

Klinkt als een topfeessie meissie! Wou dat ik er bij was geweest, hahaha, Amerikaans feesten was zo leuk:D:D:D

Kusje!

Sid

Hey Mir!

Erg leuk deze uitgebreide update! Heel grappig met die bodyguards enzo... Zou het toch een beetje raar vinden, van die mensen die een avond lang beschermen en mensen wegjagen ;)
En ja nou begin het aftellen inderdaad! Gek dat je werk er dan ineens opzit!

Xxx sid

Ps mooie kerstboom!