mirjaminftlauderdale.reismee.nl

Afscheid nemen...

Lieve allemaal!

Ook deze keer ga ik jullie weer op de hoogte houden van alles wat ik doe en mee maak via een reis blog! Afgelopen donderdag heb ik voor de laatste keer in Leeuwarden gewerkt, en vrijdag zijn m'n ouders gekomen om al m'n spullen te verhuizen, ik ben dus echt weg uit Leeuwarden.... Woensdag voor de laatste keer terug om Valentino te verhuizen, die moet deze 3 dagen nog praktijk lopen. En dan donderdag inpakken en vrijdag vliegen we om 9 uur vanaf Dusseldorf rechtstreeks naar Miami, waar we opgehaald worden door het hotel om naar Fort Lauderdale gebracht te worden. Deze week nog de laatste dingetjes regelen, naar de gemeente, tandarts, kappen en dergelijke! Zaterdag m'n afscheidsfeestje in Beuningen gehad, wat echt heel gezellig was, blij dat iedereen erbij was! Mijn eerste adres in Fort Lauderdale is een hotel kamer in het Hitlon Beach Resort (het hotel waar we ook stage gaan lopen, dit is de website, voor wie alvast een kijkje wil nemen --> http://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/FLLFSHH-Hilton-Fort-Lauderdale-Beach-Resort-Florida/index.do):

505 N. Ft Lauderdale Beach Blvd

Fort Lauderdale, Florida

USA 33304

Zodra ik een nieuw adres heb, laat ik het jullie weten, net zoals een ander telefoon nummer! Wie wil kan me ook toevoegen op skype, gewoon Mirjam van Die.

Mijn volgende verslag zal zijn van het eerste weekend in Florida, dus voor nu, tot volgend jaar in NL!!

Ernst & Anneke

Komen wel een weekendje langs, is vast goed voor het herstel :-)

Jessica

Hee Mir!
Wat leuk dat je een blog gaat bij houden. Ik ga je zeker volgen! Raar he, dat je dan ineens weg bent uit Leeuwarden, vond ik wel iig. Maar heel veel succes en plezier daar!

Linda

Hey Mir,

Super leuk dat je een blog gaat bijhouden, ik ga je volgen! Was het vreemd om uit Leeuwarden weg te gaan? Heel veel plezier en succes in Miami in ieder geval, geniet er lekker van!

Roos

Lieve Mirjam!

Heeeeel veel plezier in Fort Lauderdale!! Ik kom je opzoeken met Miekje!
Het gaat zeker weten de tijd van je leven worden, waar wij allemaal wel een beetje van willen meegenieten dus het verzoek om regelmatig een berichtje te plaatsen;) En we skypen / mailen!!!
Doe je de groetjes aan Suus!?

Tot skypes / mails!! XXXX

Mark

Mirrrr!! Je hebt 'n stageplek in FLL?! Hoe vett! De 18e moet ik weer beginnen in FLL met m'n cruise-stage op de MS Westerdam. Ik kom van de 18e elke week (voor 8 of 10 weken lang) een keer in FLL! Kunnen we nog wel een x meeten in Florida!! hahah xx

heleen

hee meid !
wat super dat je daar heen gaat! ben er ook geweest en het is daar zoo moooi en super lekker weer!!

geniet ervan en ik ga je verhalen lezen!!
xxxxxxx

Anne-lies

Dag Mirjam,

Overmorgen gaan jullie vertrekken, spannend hoor maar ook een mooi vooruitzicht. Thijs en ik hebben Florida en o.a. Miami drie keer bezocht en het blijft trekken. Ik wens jullie daar veel werkvreugde en ga vooral genieten van dat mooie land.
Ik ga jouw verhaal zeker volgen.
Groetjes en een goede reis, Anne-lies

Frank en Hennie Maaskant-van Die

Hola, wat een geweldig vooruitzicht om samen stage te kunnen gaan lopen in zo´n prachtige omgeving en in een prachtig hotel! Maak er een heerlijk (studie) jaar van! Hartstikke leuk om jullie te kunnen volgen vanuit Pego. Goeie reis, hasta pronto, cariños! Ook voor Valentino natuurlijk! Hen

Sheena

Hey Mirjam!
Leuke blog en zeker leuke foto! I'm Jealous! :P
Afgelopen donderdag was ook mijn laatste dag!
Heerlijk gevoel om van dat verschrikkelijke werk af te zijn!
Ik ga je zeker volgen via je blog!

Heel veel plezier!