mirjaminftlauderdale.reismee.nl

Eindelijk verhuisd!

Lieve allemaal!

Ik weet het, heb een tijdje niks van me laten horen, maar dat heeft alle te maken met het feit dat ik echt ontzettend druk ben geweest! Naast het 40 uur in de week werken, moest er ook een bankrekening geopend worden, een social security number (sofinummer) aangevraagd worden, zijn we op zoek gegaan naar een huis en naar een auto. En daar tussen door moest er natuurlijk ook gefeest worden en gezellig gedaan worden :D De bankrekening is geopend, en na een aantal bezoekjes aan de bank, doet m'n bankpas het ook eindelijk, en is m'n eerste cheque al binnen (hier wordt alles nog per cheque betaald, die je kan inwisselen bij de bank) Ook de social security nummer moest ik 2 keer, de eerste waren we blijkbaar te vroeg, ze hadden het net van 10 dagen na aankomst in de USA veranderd naar 14 dagen, maar hij is aangevraagd en wordt binnenkort hier bezorgd. En met hier bedoel ik in ons nieuwe appartement, want we zijn eindelijk verhuisd! We hebben een prachtig appartement, die net helemaal gerenoveerd is! Aan het strand, met aan de zijkant oceaanzicht! Alleen was het niet gemeubileerd, dat zou de huisbaas doen..... En daar ging het een beetje mis, aangezien hij heel druk is, en dus steeds geen tijd had om voor ons inkopen te gaan doen. Gelukkig konden we nog in het hotel blijven, maar donderdag nacht hebben we eindelijk voor het eerst hier geslapen; en het sliep heerlijk! Ik ben woensdag avond met Ken (de huisbaas, niet verwarren met de man van Barbie :P) meegeweest naar Ikea om alles uit te zoeken! Heel leuk :D De bank paste niet meer in de auto, maar die heeft Ken gister opgehaald. Het is nog een beetje een troep hier, nog niet alles is in elkaar gezet, maar zodra het helemaal af is, maak ik foto's en zet ik ze op deze site. Mocht iemand ons ooit iets willen toesturen, is dit het adres:

209 N Ft Lauderdale Beach Blvd

Appartment 3-G

Fort Lauderdale

33304 Florida

USA

Verder hebben we ook een auto gekocht, en wel een zilver grijze Volkswagen Passat. We hebben een contract getekend waarin staat dat als we de auto in dezelfde condiitie terug geven na een jaar, we er een bepaalde prijs voor terug krijgen, goede deal dus :D Ook van de auto zal ik straks wat foto's maken, dan kunnen jullie mijn allereerste eigen auto bewonderen :D

Op het werk gaat alles ook heel goed. Ik vind 40 uur in de week werken wel veel, moet er wel aan wennen, maar het werk opzich vind ik heel leuk, zeker omdat ik al zo veel verantwoordelijkheid krijg. Wel is het super mega druk, aangezien 1 van de supervisors ontslag heeft genomen, en we dus iedere dag maar met z'n 2en zijn, waardoor ik de verantwoordelijkheid over 200 kamers heb, die allemaal op tijd schoon moeten zijn! Ook de communicatie met de housekeepers gaat steeds beter, ze merken dat ik erg m'n best doe hun alles zo duidelijk mogelijk, in gebrekkig spaans uit te leggen, dus proberen zij hun taal ook aan mij aan te passen. Ook kan ik het erg goed vinden met alle collega's en is iedereen heel blij met me :P

Op onze vrije dagen zijn we de afgelopen weken erg druk geweest met bovenstaande, dingen regelen en inkopen doen, dus we hebben nog niet veel van Florida gezien, maar zijn al wel naar Boca Raton geweest, waar de vrienden van Valentino wonen, Mike & Maurice. Gister zijn we hier ook uitgeweest, en eergister zijn we in Delray naar Il Bacio geweest, een openlucht club, en super gaaf!! Uitgaan hier is echt niet te vergelijken met NL! Ten eerste is iedereen ontzettend bloot gekleed, en omdat minstens 50% van de vrouwen hier nep borsten heeft, leverd dat soms echt hilarische momenten op. Ook gaan mensen van 50 ook gewoon naar de club en gaan helemaal uit hun dak, en proberen een jong meisje of jongen aan de haak te slaan (Valentino is al een keer de dansvloer op getrokken door een 50 jarige dronken vrouw, echt hilarisch!!) En ook de clubs zijn groter, extremer, cooler!! Ik vind het echt super leuk hier!! Nu ga ik even lekker ontbijten en van de zon genieten aan ons zwembad :) en van m'n vrije dag genieten! Foto's komen echt zo snel het appartement helemaal af is!

Ernst & Anneke

Sooooow dan,

Daar worden meters gemaakt :-) en een huis, een auto, een bankrekening, een sofi nummer, je huis wordt ingericht... nog even en je krijgt het Amerikaans staatsburgerschap. Mijn eerste auto was een 20 jaar oude kever... en daar moest ik 60 uur voor werken in de horaca.... tijden veranderen. Veel plezier daar en blijf genieten!!

tineke

Waauw...druk, maar wel met hele leuke dingen hoor!
Zo'n andere omgeving waarbij je het gevoel hebt als je bent uitgewerkt..even een paar uurtjes vakantie!
strand, zon, neptieten in de bars, geweldig om mee te maken!
Blijf vooral genieten, en daardoor heb je ook een positieve uitstraling naar je werk, collega's en gasten!
Het lijkt een superjaar te worden!

hebben jullie ook een logeerbed???....

grapje, Tineke

heleen

wauw!! wat klinkt dit allemaal super! ben jaloers op het mooie weer daar hoor haha! goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben. ben benieuwd naar de fotows! xxxxx uit glasgow

Sid

Ha Mir!

Wat fijn dat alles zo goed gaat zeg! En dat jullie nu een huis en een auto hebben, super fijn!