mirjaminftlauderdale.reismee.nl

Best Hotel of the Year!

Lieve allemaal,

Ik zag dat het alweer even geleden is ik een verhaaltje geschreven heb, dacht ik dat het wel weer eens tijd werd om jullie op de hoogte te houden van wat er hier allemaal gebeurd is.

Een aantal weken geleden is helaas onze auto ermee opgehouden. Er zaten allemaal kabels rond de ventilator gewikkeld en de motor rien (??) was geknapt. Hoe dit allemaal kan, wij weten het nog steeds niet, maar alles bij elkaar hadden we wel een rekening van $500,- om het te laten repareren, niet zo leuk dus :(

Verder overleed die week ook een van de housekeepers op het werk, en wel de allerlieftse; Millie. Ze was de ENIGE Amerikaanse housekeeper (de rest komt allemaal uit Zuid-Amerika, Haïti of Jamaica), ongeveer 55 jaar denk ik en zooo lief. Ze maakte altijd een praatje en was super enthousiast en de beste in d'r werk. En toen ineens werd ze niet meer wakker uit d'r slaap. Echt heel bizar, het hele hotel was er gewoon een beetje kapot van, en ik ook!

Maar er zijn ook leuke dingen gebeurd, zo zijn we bijvoorbeeld voor de 2e keer op rij het beste hotelvan zuidelijk USA geworden! En dat moest natuurlijk gevierd worden! Het was een hele happening, met tv camera's, de burgemeester en zelfs de president van alle Hiltons in Amerika was er, dansen, eten, drinkn, echt super bijzonder om mee te maken!

En nu is Jelte hier, de beste vriend van Valentino uit Leeuwarden. Hij ging z'n gastouders bezoeken van toen ie hier in New York een jaar high school had gedaan, en dan kan ie ons natuurlijk niet overslaan. Dus die is afgelopen donderdag aangekomen en logeert tot vandaag bij ons. Zondag zijn we met z'n drieen naar Miami Beach geweest, hebben we het huis en gelato shop van Jersey Shore gezien (serie op MTV voor degene die het niet kennen) en het huis van Versace, waar ie ook op de stoep vermoord is. Verder hebben we er heerlijk om het strand gezeten, gewinkeld en gegeten (waar we heeeel erg schrokken toen we de rekening kregen, het is toch Miami Beach...Oeps!) Maandag moest Valentino werken, maar ben ik met Jelte en Laura naar de Mall geweest, geshopt, en gister zijn we met zn vieren (Jelte, Valentino, Laura en ik) naar de Keys geweest, het zuidelijkste puntje van de US. Het was echt super mooi, heel paradijselijk, lekker bootje gehuurd en rondgedobberd (A) Foto's van dit laatste komen later, die moet ik nog van Laura krijgen, maar die van Miami staan al op m'n facebook, en zal ik zo ook op m'n blog hier zetten.

Na 3 dagen vrij te zijn geweest, moet ik vandaag weer gewoon aan het werk. Jelte gaat er ook weer vandoor, dus het normale leven begint weer :P Al is het hiet eigenlijk nooit normaal, zo blijkt maar weer nu Osama Bin Laden dood is. Mensen gaan hier gewoon de straat op om het te vieren, het leek wel koninginnendag. Voor ons Nederlanders erg overdreven, hier de normaalste zaak van de wereld! En daarom vind ik het zo leuk hier, alles kan, niks is te gek!

Liefs! (en voor alle moeders, fijne moederdag alvast!)

monique

Ha die Mir, het blijft geweldig om al je/jullie belevenissen te lezen en zo toch ook een beetje met jullie mee te leven.
Je beschrijft eht allemaal zo geweldig, het is zo leuk en gemakkelijk te lezen.
Het mag duidelijk zijn dat je absoluut geen verkeerde plek hebt voor je afstudeerstage!!!
Geniet er lekker van, ik blijf lezen en foto's bekijken hoor!

Liefs,Monique

tineke

wat een ervaringen weer hebben jullie opgedaan; "niets is hier te gek!", schrijf je, ik kan me voorstellen dat dat speciaal is....het is duidelijk ook een andere wereld!

Volgens mij blijft het vakantie-gevoel ook voortdurend aanwezig, als je niet aan het werk bent; je maakt zóveel mee, en komt op veel nieuwe plekken...
Heel veel lieve groetjes vanuit die hele andere "Nederlandwereld", waar het weer overigens ook wel heel bijzonder is!

Tineke en Rien